Zwembad Bahia Bocholt – een heerlijke plek!

16 mei 2018
door: Vettt

Mijn twee kinderen van 9 en 13 jaar zijn echt de dagen aan het aftellen, want wat een geluk: wij mogen het eilandbad Bahia in Bocholt uitproberen. Het regende dus het is fijn dat we even in tropische sferen kunnen verblijven.

We worden bij Bahia Bocholt vriendelijk ontvangen bij de ingang en krijgen polsbandjes met een nummer om. Handig, want daar kun je de hele dag van alles mee doen en dan hoef je pas aan het eind van de dag alles te betalen.

Bahia Bocholt - lekker bubbelen

Vliegensvlug kleden we ons om in één van de vele pashokjes en lopen richting het zwembad. Als je binnenkomt zie je een prachtig koepelvormig zwembad dat helemaal in Caribische stijl ontworpen is. Je ziet overal palmbomen, rotspartijen en ligstoelen. Binnen een minuut plonsen we in het heerlijke warme water.

Veel the beleven in Bahia Bocholt

Er is genoeg te doen en te beleven. Voor de kleinsten is er een mooi peutergedeelte met vrolijke kleuren en allerlei watertoestellen. Daarnaast is er een grot waar je kan zwemmen, er zijn bubbelbaden, genoeg uitdagende waterglijbanen en een bad met een stroming. Ook kan je jouw springtechnieken oefenen op de lage en hoge duikplank. Het dak gaat er bij dat zwembad af als het mooi weer is, hoe gaaf is dat! Er is een buitenbad met een mooie ligweide tegen het bos aan. Kortom: er is echt voor iedereen wel iets moois om te ontdekken.

Bahia Bocholt duikplank

Je kan er de hele dag zwemmen voor iets meer dan 10 euro. De kinderen betalen 5,25 euro voor een dag zwemplezier. Er is een zelfservice restaurant. Ze noteren de gemaakte kosten op het nummer van jouw polsbandje. Je mag zelf geen consumpties meenemen. Er zijn ook geen elektrische apparaten toegestaan, dus je kan een dag heerlijk ‘unpluggen’.

Bahia Bocholt eten en drinken

Naast het zwembad heeft het Bahia eilandbad nog veel meer te bieden zoals uitgebreide sauna en massagemogelijkheden, van een complete lichaamsbehandeling tot aan een hotstone massage. Ik zag op de website plaatjes van een hamam voorbij komen, dat ziet er heerlijk ontspannend uit. Ik denk dat ik toch een keer terug kom zonder kinderen 😉

0 reacties

Reageren

Andere belevenissen