Uit in Lingen: Linus Lingen Waterwerelden

14 december 2018

Een dagje zwemmen met z’n allen stond al heel erg lang op de planning. Telkens kwam het er niet van tot vorige week! Bepakt en bezakt, want met twee baby's, een peuter, een zesjarige en twee volwassenen heb je toch veel nodig, stapten we vorige week in de auto om richting Lingen te rijden.

Beste peuterbadje ooit!

Nadat we ons hebben omgekleed in een van de familiekleedkamers, wandelen we langs het grote binnenbad naar het peuterbadje. Dit peuterbadje is heerlijk warm, niet te groot, lekker overzichtelijk en veel dieper dan ik bij andere baden gewend ben! Boaz, Midas en David springen er direct in en niet veel later dobberen ook de baby’s vol verwondering in het warme zwemwater.

Linus Lingen

 

Op ontdekkingsreis

Na een tijdje besluiten we om, nu Fos en Moos nog niet té moe zijn, de rest van het bad te verkennen. Ook het water in het grote bad is veel warmer dan ik zou verwachten en er zijn plekken in het bad, waar het zelfs nog warmer is. Je hoort mij niet klagen!

Linus Lingen

 

Verboden voor Smartphones!

Als de baby’s even later toe zijn aan hun dutje, gaat David met Boaz en Midas verder zwemmen. Ik pak mijn telefoon uit mijn tas, lees een paar berichtjes, speel een spelletje, maak een foto van de slapende baby’s en dan komt er een badmeester op mij af lopen. Ik begrijp eerst niet wat hij me duidelijk wil maken maar niet veel later kom er achter. Het gebruik van smartphones (en camera’s) is verboden! Een beetje vreemd, maar stiekem ook wel lekker! Geen kans dat iemand stiekem een foto van mij of mijn kinderen maakt, en het geeft ook een heerlijk gevoel van rust om niet telkens naar die telefoon te graaien.

Linus Lingen

Aan tafel!

Zwemmen maakt hongerig! In de bistro bestellen we  enorm goed belegde broodjes kipburger en patatjes. Prima bodempje voor weer een paar uurtjes zwemplezier!

Overzichtelijk zwembad

Boaz heeft zijn zwemdiploma en hij mag dus vrij zwemmen. Toch wil ik hem graag goed in de gaten kunnen houden.  Gelukkig is het zwembad heel erg overzichtelijk en kan ik hem vanaf het peuterbadje, waar de baby’s nog steeds liggen te slapen en Midas druk aan het spelen is, heel goed in de gaten houden!

Linus Lingen

Spetter in het water…

We zwemmen, spartelen, chillen in het bubbelbad. Gaan van de glijbanen, duiken van de duikplank, en spetteren onder de waterpaddenstoel in het buitenbad. Genieten met de hoofdletter G! En we hebben nog niet eens alles gezien! Als we allemaal, moe en voldaan, in de auto richting huis zitten, zijn we het met elkaar eens dat we snel nog eens dit toffe zwembad moeten bezoeken!

Linus Lingen

Praktische informatie

Linus Lingen waterwerelden vind je in Lingen. In het zwemparadijs vind je een groot binnenbad, glijbanen, duikplanken, een stroomversnelling, een buitenbad met verschillende activiteiten waaronder zelfs een plekje waar je met modder en zand kan spelen! Daarnaast kun je ook genieten van een saunapark. Het binnenbad en de sauna is iedere dag geopend. Het buitenbad is nog tot half september dagelijks geopend. Het is in het zwembad verboden om foto’s te maken en om je smartphone te gebruiken. Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar hun website (die ook in het Nederlands is!)

De foto’s in deze blog van het binnenzwembad maakte ik, voordat ik wist dat het verboden was om binnen te fotograferen. Omdat hier verder niemand anders bij op staat, heb ik besloten ze toch te gebruiken! Meer sfeerfoto’s vind je natuurlijk op de website van het zwembad! 

 

0 reacties

Reageren

Andere belevenissen