Favorieten uit 2018 – Deel 2

4 januari 2019
door: Blogger

In deel 1 heb je de favorieten uit het eerste halfjaar van 2018 kunnen lezen. Deze blog is het vervolg hierop. Je leest hier alles over de favoriete posts en evenementen uit het tweede gedeelte van 2018.

De zomer is begonnen!

En dat hebben we geweten, want wat was het warm dit jaar. Om lekker te genieten van de zon gaven we als tip niet direct de auto te pakken naar Noordwijk aan Zee of Bloemendaal aan Zee. Op nog geen uur rijden vanaf Enschede ligt namelijk Haltern an See. Op dit prachtige strand kun je in een badekorb, een soort rieten stoel voor 2, liggen of bijvoorbeeld een kano of waterfiets huren. Kortom, genoeg ingrediënten voor een gezellige dag. Laten we hopen weer zoveel zon te zien in 2019! Onze blogger Ingrid is heeft over haar bezoek aan de Haltern See een blog geschreven, die kun je hier lezen!

Favorieten

 

Favoriet van Augustus

Weleens gehoord van het Ketteler Hof? Daar beleef je namelijk het perfecte uitje voor het hele gezin. Of je nou sportief of avontuurlijk bent of van een mooie omgeving houdt of lekker wil spelen in het water. Dit park heeft het allemaal. Er zijn zelfs mogelijkheden om te gaan picknicken of barbecueën! Dus of je nu wil rodelen, klimmen, wandelen of dieren wil aaien, this is the place to be! Benieuwd naar ervaringen van iemand die er al eens is geweest? Klik hier om er alles over te lezen!

Favorieten

 

Tuinliefhebbers opgelet!

In September was er overduidelijk een favoriet evenement bij onze volgers op de Facebookpagina van Geheim over de Grens, namelijk de Landesgartenschau. Dit eenmalige evenement in Bad Iburg was een groot succes in 2018.  Je kon hier de meest mooie variaties van planten en bloemen vinden en tal van ideeën opdoen voor in je eigen tuin! Helaas zullen we nog even moeten wachten op de volgende Landesgartenschau. Dit vindt pas in 2022 plaats in Bad Gandersheim.

Favorieten

 

Sprookjes komen tot leven..

In het sprookjesbos van de Sommerrodelbahn in Ibbenbüren worden sprookjes werkelijkheid. Daarnaast vind je in het park de oudste rodelbaan van Duitsland! Overal in dit park vind je rustige plekjes waar je even lekker kunt wegdromen of kunt genieten van je eigen picknick. Kortom, hier vind je het sprookje van ieder kind!

Favorieten

 

Uit in Bad Bentheim

Een favoriet uit November is een bezoek aan Bad Bentheim. Er is hier genoeg te doen om een leuke dag te beleven. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan het kasteel in Bad Bentheim! Maar ook een wandeling door het Bentheimer Wald is een aanrader. Lees de blog van Maud hier eens om meer te weten te komen over dit stadje!

Favorieten

Christmas time…

December is natuurlijk ieder jaar weer de tijd voor echte Duitse kerstmarkten. Een hele populair evenement in December is dan ook de kerstmarkt in de dierentuin in Nordhorn. Je vindt hier feestelijke verlichting, gezellige kraampjes en vele vuurkorven. Natuurlijk kan een levende kerststal niet missen in deze dierentuin. Een erg leuk uitstapje voor families!

Favorieten

 

Wij zijn ook benieuwd naar jouw favorieten uit 2018. Laat het ons weten in de reacties of via Facebook! Deel 1 van de favorieten uit 2018 nog niet gelezen? Die vind je hier!

0 reacties

Reageren