Word ook blogger bij Grensbelevenis!

Een vaste groep bloggers delen met regelmaat hun belevenissen in de grensregio. Wil jij ook blogger worden? Registreer je dan hier en word blogger bij Grensbelevenis!

Hieronder enkele richtlijnen die handig zijn om te weten, voor je aan de slag gaat;

►Plaats je blog s.v.p. als concept, zodat wij als team van Geheim over de Grens nog even de tekst, lengte van de tekst, indeling en de foto’s kunnen checken. Wij publiceren dan daarna het blog, maar houden ons wel het recht voor te beslissen wanneer het blog geplaatst word. Dit communiceren wij op dat moment met jou.

►Wij zullen nooit zomaar zonder overleg met jou een tekst aanpassen. We zullen wel contact met je opnemen als wij vinden dat een tekst wat aangepast of anders geschreven kan worden.

►Schrijf je blog in een enthousiaste en uitnodigende stijl. We willen hier tenslotte mensen inspireren om de mooie stekjes hier te komen ontdekken. Dit houdt overigens niet in dat je niet ook kritisch mag zijn in je blog over zaken die je niet zo goed zijn bevallen! Benoem dit maar houdt het netjes qua taalgebruik;)

►Benoem ook graag tips en of bezienswaardigheden die jij de moeite waard vind. Maak bijvoorbeeld een top 3 of top 5 van tips of favorieten.

►Het aantal woorden voor een blog moet tussen de 300 en 450 woorden liggen.

►Lever foto’s van goede kwaliteit aan en in liggend formaat. Liever niet meer dan 10 foto’s bij een blog. Minder mag natuurlijk altijd!

►Mocht je het leuk vinden vaker blogs te schrijven en te plaatsen, dan vinden wij het leuk als je ook een profiel van jezelf aanmaakt, waarin je jezelf even kort voorstelt en een foto van jezelf meestuurt. Dit plaatsen wij dan onder het kopje bloggers op de website.

►Schroom niet contact met ons op te nemen als je vragen hebt over de inhoud van je blog, de foto’s of hoe de tekst kunt uploaden!

Wil je slechts eenmalig een artikel voor ons schrijven? Dan kan dat natuurlijk ook. Neem contact met ons op voor meer informatie.