Previous Next

Koopzondagen 2017

Kom op koopzondagen winkelen in één van de 36 winkelsteden in de grensstreek van Nederland en Duitsland. Bezoek bijvoorbeeld koopzondagen in: Ootmarsum, Vreden, Nordhorn, Haaksbergen, Haren, Oost Gelre, Enschede, Bocholt, Oldenzaal, Almelo, Uelsen, Lingen of Osnabrück.

Koopzondagen met evenementen in Duitsland

In de grensstreek vallen koopzondagen regelmatig samen met gezellige evenementen. Bezoek bijvoorbeeld in april: 

  • de Maiensonntag in Rhede;
  • de Holsschenmarkt in Nordhorn;
  • of de Oldtimermeeting in Bocholt.

In mei bent u welkom op:

  • de Voorjaarskermis in Lingen;
  • de kunstmarkt in Bad Bentheim;
  • of stadsfeest Ahaus.

Tijdens deze evenementen zijn alle winkels, en vaak ook de cafés en restaurants in het centrum van deze Duitse steden, geopend. Geniet na afloop van het winkelen van heerlijke dranken en gerechten uit de grensstreek.

Frequentie koopzondagen grensstreek

Sommige steden in de grensstreek zijn standaard geopend op bepaalde dagen in de maand. Hieronder ziet u de frequenties van koopzondagen in Enschede, Ootmarsum, Winterswijk, Almelo, Bad Essen, Bad Rothenfelde en Bad Bentheim. 

Koopzondag met een dagje uit

Combineer een koopzondag met een dagje uit in de grensstreek. Neem uw fiets mee of gewoon de benenwagen. Nabij en in de steden van de grensstreek is altijd een mooie fiets- of wandelroute te vinden. U kunt van uw koopzondag ook een heerlijk en verzorgd lang weekend maken. Neem een fiets- of wandelarrangement met luxe hotelovernachting. Zo kunt u nog wat langer genieten van alles wat de grensstreek u te bieden heeft.  

Totaaloverzicht koopzondagen 2017

Onderstaande tabel geeft een totaaloverzicht van koopzondagen in de grensstreek. Deze tabel wordt regelmatig geupdate. Wilt u meer weten over de koopzondagen in deze winkelsteden? Neem dan contact op met het plaatselijke toeristenbureau. Meer koopzondagen in Duitsland vindt u op www.geheimoverdegrens.nl.

 

 

 

Koopzondagen in Enschede: eerste en laatste zondag van de maand. 

Koopzondagen in Ootmarsum: iedere zondag.

Koopzondagen in Winterswijk: elke laatste zondag van de maand.

Meer koopzondagen in Duitsland vindt u op www.geheimoverdegrens.nl.